Waar vandaag de dag veel woningen op een moderne en strakke manier ingericht worden, komt de retro-look uit de vroegere jaren ook steeds meer terug. Heeft u uw woning op een moderne manier ingericht? Door gebruik te maken van bijvoorbeeld vintage lampen met een retro-look kunt u het strakke interieur van uw woning enigszins breken. Door gebruik te maken van bijvoorbeeld dit soort lampen, krijgt uw huis een bijzondere uitstraling.

Kleurrijke inrichting

Door te kiezen voor een retro-look in uw woning, ontstaat er vaak een bonte verzameling van kleuren. Daarnaast heeft deze stijl vaak drukke patronen en prints. Het is dan ook goed voor te stellen dat u niet uw gehele woning inricht met vintage meubels. Dit komt namelijk wel erg druk over. Om uw interieur echter niet te saai en zakelijk over te laten komen, kunt u ervoor kiezen om een deel ervan op te leuken met bijvoorbeeld vintage lampen. Deze bijzondere lampen kunnen een blikvanger worden in bijvoorbeeld uw woonkamer of keuken en de rest van het moderne of strakke interieur enigszins breken.

Stijlvolle lampen

Vintage meubilair kenmerkt zich aan de ene kant door kleuren en patronen, maar kan ook bijzonder stijlvol en rustig zijn. Vintage lampen kunnen bijvoorbeeld ook wit, zwart of grijs zijn en zijn onder andere te verkrijgen in de materialen metaal en hout. Wanneer u dus niet houdt van een bonte verzameling kleuren en patronen, kunt u dus ook gewoon uw moderne en strakke interieur aanvullen met vintage lampen.

Blikvangers

Vintage lampen zijn tegenwoordig bij vrijwel alle woonwinkels verkrijgbaar. U kunt deze lampen nagenoeg niet missen. In een winkel valt uw blik er vrijwel meteen op en ook wanneer u bij andere mensen over de vloer komt, kunt u vrijwel direct zien of er een vintage lamp aanwezig is. Om uw interieur dus wat op te leuken en te voorzien van enkele blikvangers, is een vintage lamp dus een welkome toevoeging.