Industria lampen is ontstaan uit een passie voor bijzondere en mooie interieur items met een verhaal. We zijn continu op zoek naar unieke lampen die een echte eye catcher zijn in uw interieur. We struinen in diverse Oost Europese landen oude loodsen en vervallen fabriekshallen af op zoek naar de meest unieke items. Het verhaal achter en de herkomst van de lampen vinden we vaak nog belangrijker dan de lampen zelf. Het is toch super gaaf om een lamp in je woonkamer te hebben hangen die tijdens de Tweede Wereldoorlog in een militaire bunker in Oost Europa heeft gehangen.

Na deze zoektocht en zorgvuldige selectie maken we de lampen schoon en worden ze opnieuw bekabeld. Er wordt veel aandacht besteed aan het ‘op papier zetten’ van het verhaal achter de oorsprong van de lampen. Een verhaal dat altijd ‘one of a kind is’ en gevormd wordt door de locatie waar ze hebben gehangen. De lampen zijn onbewerkt en bevatten nog altijd het oorspronkelijke karakter van de plaats waar ze hebben gehangen.

Het idee dat onze lampen een tweede leven krijgen en de waardering die ze verdienen vinden we prachtig. Wij krijgen er een kick van als onze lampen een nieuw onderkomen vinden in uw huis of werkplek.

Onze social media kanalen