Enig resultaat

Hanglampen

Tomsk

185,00190,00

Wandlampen

Andeg

185,00

Vloerlampen

Irkoetsk

185,00

Een authentieke industriële wandlamp

Industriële wandlampenEen industriële wandlamp kan veel doen voor een leeg deel van uw kamer. Wie kent het niet, zo’n witte, kale muur in de woon- of slaapkamer van uw woning? Het is over het algemeen erg lastig om een dergelijke muur enigszins op te vrolijken, zonder de gehele muur te moeten verven. Een schilderij past bijvoorbeeld niet in ieder interieur thuis, daarbij vindt niet iedereen het leuk om bijvoorbeeld een grote foto aan de muur te hangen, evenals dat het behangen van de muur niet altijd even goed bij een bank of bed past. Heeft u echter al eens gedacht aan het gebruik van een industriële wandlamp aan uw muur? Wandlampen worden in tal van verschillende modellen aangeboden, waardoor u altijd een wandlamp met een industrieel verleden zal vinden die aansluit bij uw interieur. In ons assortiment vindt u wandlampen met een industrieel karakter voor een moderne en strakke inrichting, maar bijvoorbeeld ook voor een wat klassieker of juist speelser interieur. Voor welke type wandlamp uit ons assortiment kiest u?

Wandlampen in industrieel model, terug van weggeweest!

Veel mensen vonden industriële meubels en accessoires niet aansluiten bij een moderne inrichting. Totdat er de laatste jaren een trend opkwam, waarbij industriële meubels, waaronder de industriële wandlampen plotseling razendsnel aan populariteit wonnen. Nu is in bijna ieder interieur een industrieel element terug te vinden. Soms is dit een industriële wandlamp, in andere gevallen enkel een paar kleine accessoires. Het leuke aan de industriële wandlampen is dat ze overal in uw woning te gebruiken zijn, bijvoorbeeld in de woon- en slaapkamer. Daarbij kunt u wandlampen na verloop van tijd heel eenvoudig vervangen voor een ander model wandlamp of bijvoorbeeld een schilderij aan de muur.

Meer licht met industriële wandlampen

Een groot voordeel aan het gebruik van wandlampen in uw woning, is dat u meer licht in huis heeft. Meer licht zorgt over het algemeen voor een gezelligere en huiselijkere sfeer in uw kamers, daarbij brengt licht een hogere productiviteit met zich mee als u thuis aan het werk bent.