Op deze pagina kunt u meer informatie vinden over veelgestelde vragen:

Hoe kunnen de lampen worden opgehangen?
Een industriële lamp lijkt zwaar maar dit valt in de praktijk erg mee. In de meeste gevallen zijn ze niet zwaarder dan nieuwe hanglampen en je kunt ze zelfs, als je een plafond van gipsplaten hebt, met behulp van hollewandpluggen ophangen. Deze zijn verkrijgbaar bij elke bouwmarkt en speciaal gemaakt om gewicht aan gipsplafonds te hangen.
Worden de lampen gratis verzonden?
Wij rekenen geen verzendkosten,ongeacht het aantal of het gewicht van de producten in uw bestelling. Voor alle bestellingen geldt: gratis verzending!
Kan ik een product retourneren?
Het kan gebeuren dat u van gedachten bent veranderd nadat u een product via onze website hebt gekocht. U heeft daarom 14 kalenderdagen na ontvangst van het product de tijd om ons zonder opgave van redenen te laten weten dat u van gedachten bent veranderd en de koop te ontbinden. Dit kan per email of telefonisch. Stuur daarna het product op uw kosten terug naar het adres in de bevestigingsmail dat u bij aankoop van de lamp hebt ontvangen. Let er bij het terugzenden wel op dat het product niet beschadigd is. Als hieraan is voldaan en u de volledige order retour zendt, krijgt u het bedrag dat aan ons betaald is terug. Dit bedrag ontvangt u binnen 14 dagen nadat u ons heeft laten weten dat u de koop heeft ontbonden. Adres voor retourzendingen: Ferdinand Bolstraat 49-1 1072 LB Amsterdam
Kunnen reguliere spaarlampen worden gebruikt als lamp?
Om onze industriële lampen in huis, kantoor, bar-restaurant of winkel te kunnen gebruiken worden alle lampen die op onze website verkrijgbaar zijn, door ons omgebouwd. De grote E40 fitting wordt verwijderd, de lamp wordt opnieuw bedraad en er zal een E27 fitting worden terug geplaatst. Op deze manier is het mogelijk om in onze industriële lampen een normale (spaar)lamp te gebruiken.
Wanneer ontvang ik mijn bestelling?
Bestellingen worden binnen 5 werkdagen verzonden. De leverdatum kan verschillen per product, voor meer informatie over de bezorging van uw bestelling kunt u ons bereiken per e-mail: [email protected].
Speciale korting bij grote afname?
Industria Lampen richt zich niet alleen op particuliere klanten maar ook op bedrijven zoals horecagelegenheden, winkels, beurzen en showrooms. Bij afname van grotere aantallen vintage lampen gelden speciale kortingen. Neem contact met ons op voor meer informatie over voorraden, levertijden en aangepaste prijzen: [email protected].
Op zoek naar iets specifieks?
Laat het ons weten! Wij zijn het grootste deel van de tijd onderweg en komen de meest uiteenlopende industriële lampen tegen. Mochten wij vinden wat u zoekt, dan nemen wij uiteraard zo spoedig mogelijk contact met u op.
Waarom staat er Mollie BV bij de IDEAL betaling?
Mollie is de betaalmaatschappij die onze iDEAL-betalingen afhandelt. Hierdoor staat er bij 'Naam begunstigde' of 'Leverancier' niet Industria Lampen maar Mollie BV. Mollie BV is een van de grootste payment service providers van Nederland. Meer dan 3.000 ondernemingen, waaronder bedrijven als ING, Tempo Team en Ziggo, maken gebruik van de diensten van Mollie. En wij dus ook.
Heb ik garantie op mijn artikelen?
U krijgt 1 jaar garantie op uw aankoop van gebruikte goederen, uitsluitend op vertoon van de factuur of kassabon. Meer informatie over de garantie kunt u vinden op deze pagina.
Kan ik BTW-terugvragen bij aankoop van de lampen?
De lampen op onze website vallen als vintage product onder de zogenaamde margegoederen. U betaalt 0% BTW. Het is bij aankopen dus niet mogelijk om BTW terug te vragen bij de belastingen.
Is het mogelijk om lampen die niet op voorraad zijn te bestellen?
De lampen van Industria zijn unieke vintage producten, in de meeste gevallen is de voorraad hierdoor beperkt. Wilt u een meer exemplaren van een lamp bestellen dan op dit moment voorradig zijn, of wilt u een lamp bestellen die is uitverkocht? Neem dan contact met ons op ([email protected]) en wij gaan kijken wat er mogelijk is!