Showing all 5 results

Uitverkocht

Hanglampen

Armavir

225,00230,00
Uitverkocht

Vloerlampen

Orjol

300,00
Uitverkocht

Vloerlampen

Voloshanka

180,00
Uitverkocht

Vloerlampen

Wolgograd

3.900,00
Uitverkocht

Vloerlampen

Irkoetsk

185,00

Een industriële vloerlamp met authentieke uitstraling

vloerlamp industrieelEen industriële vloerlamp kan op heel veel plekken een prachtige aanvulling vormen voor uw interieur. Heeft u een lege ruimte naast de bank in de woonkamer, bij het bed in de slaapkamer of in een hoek van de gang in huis? Wellicht biedt een vloerlamp met industrieel karakter de oplossing om deze loze ruimte op te vullen! Met een industriële vloerlamp heeft u niet alleen aanzienlijk meer licht in uw kamers, ook kunnen vloerlampen een fraaie toevoeging aan uw interieur vormen. In onze webwinkel vindt u verschillende modellen industriële vloerlampen, die geschikt zijn voor zowel een modern, als een stoer interieur. Zo vindt u bij ons altijd een lamp, die aansluit bij de huidige inrichting van uw woning! Het leuke aan industriële vloerlampen is dat u deze na verloop van tijd zou kunnen verplaatsen. Zo kunt u de vloerlamp voor een woonkamer bijvoorbeeld afwisselen met de vloerlamp in uw slaapkamer of hal. Dit geeft steeds weer een nieuwe uitstraling aan uw kamers, waardoor uw woning niet snel zal vervelen.

Tip: kies voor vloerlampen in industrieel model!

De modellen vloerlampen die in onze webwinkel worden aangeboden, zijn industriële vloerlampen. Steeds vaker wordt er in interieurs gekozen voor industriële elementen, zoals een grote metalen kast in de keuken, aluminium of stalen accessoires, of dus een industriële vloerlamp. Een dergelijke lamp past zowel in een modern, als in een stoer interieur prima thuis. Evenals dat de vloerlamp in de verschillende ruimtes van uw woning te gebruiken is.

Gaat u voor een grote of kleine industriële vloerlamp?

Het is niet altijd even makkelijk om een geschikt model vloerlamp te vinden. Wilt u bijvoorbeeld een vloerlamp voor een modern of klassiek interieur? Wilt u een grote robuuste vloerlamp, of liever een bescheidener model? Ook het formaat van een industriële vloerlamp is bepalend voor de uitstraling die een lamp aan uw kamer geeft. Wanneer u de vloerlamp een industrieel gevoel wilt laten geven aan een lege ruimte, is het aan te raden om te kiezen voor een relatief groot formaat lamp om te voorkomen dat deze wegvalt.