Verzending en levering

Bestellingen worden binnen 5 werkdagen verzonden. De leverdatum kan verschillen per product, voor meer informatie over de bezorging van uw bestelling kunt u ons bereiken per e-mail: [email protected]

Verzendkosten

Bij Industria Lampen betaalt u geen verzendkosten. Dit geldt voor alle producten en bestellingen.

Bestelling annuleren

Wanneer de bestelling nog niet verzonden is kunt u de bestelling annuleren. Wilt u de door u geplaatste bestelling annuleren? Neem dan contact met ons op.

Retourneren

Het kan gebeuren dat u van gedachten bent veranderd nadat u een product via onze website hebt gekocht. U heeft daarom 14 kalenderdagen na ontvangst van het product de tijd om ons zonder opgave van redenen te laten weten dat u van gedachten bent veranderd en de koop te ontbinden. Dit kan per via het retourformulier, via email of telefonisch. Stuur daarna het product op uw kosten terug (inclusief retourformulier) naar het adres in de bevestigingsmail dat u bij aankoop van de lamp hebt ontvangen. Download het retourformulier.

Let er bij het terugzenden wel op dat het product niet beschadigd is. Als hieraan is voldaan en u de volledige order retour zendt, krijgt u het bedrag dat aan ons betaald is terug. Dit bedrag ontvangt u binnen 14 dagen nadat u ons heeft laten weten dat u de koop heeft ontbonden.

Adres voor retourzendingen:

Ferdinand Bolstraat 49-1
1072 LB
Amsterdam