Steeds meer Nederlanders kiezen ervoor om hun woning een stukje stoerder in te richten. De kans is aanwezig dat u ook wat stoere elementen in uw interieur terug wilt laten komen. Maar om uw interieur ook wat stoerder te maken, moet u natuurlijk wel weten wat de laatste trends zijn op het gebied van woninginrichting. Heeft u geen zin om uw gehele interieur te vervangen? Dat is ook helemaal niet noodzakelijk. Met onderstaande slimme stylingtips heeft u binnen de kortste keren een stoerder en industrieel interieur.

Plaats kleine accessoires

Accessoires vallen doorgaans niet direct op. Wanneer u ze echter zorgvuldig kiest, springen ze direct in het oog. Om uw interieur wat stoerder te maken, kunt u ervoor kiezen om wat accessoires uit de industriële stijl toe te voegen. Deze stijl kenmerkt zich door materialen als metaal, hout, steen en leer. De accessoires uit deze stijl zijn over het algemeen met vrijwel alle stijlen te combineren. Uw interieur wordt er niet alleen een stuk stoerder door, maar u krijgt ook nog deels een industrieel interieur.

Industriële lampen

Om stoere effecten terug te laten keren in uw interieur, is het echt niet noodzakelijk om allerlei dure investeringen te doen in meubilair. Het creëren van een stoer, industrieel interieur kan ook met een aantal kleine aanpassingen. Zo kunt u bijvoorbeeld een staande, metalen lamp in de zithoek van uw woonkamer plaatsen. Het is echter ook mogelijk om boven uw eettafel één of meerdere industriële lampen op te hangen. Dit zorg er direct voor dat u een stoerder interieur krijgt.

Beschadigde voorwerpen

Uw interieur ziet er mogelijk strak en netjes uit. Om een stoerdere uitstraling te creëren, kunt u beschadigde accessoires toevoegen. Denk bijvoorbeeld aan een oude, houten kist die deels versleten is. Wilt u het liever groots aanpakken? Dan kunt u bijvoorbeeld ook kiezen voor een kast die gemaakt is van steigerbuizen en steigerplanken of een steigerhouten tafel. Dit draagt allemaal bij aan een stoerder interieur.